« Terug

Uw huis of bedrijfspand verkopen


 

Een hogere verkoopprijs door grote inzet en betrokkenheid

 

De verkoop van uw woning of bedrijfspand is meer dan een bord in de tuin of op de gevel. Met Steur heeft u een professional als partner, die er net zoveel belang bij heeft als u, dat het pand tegen de hoogst mogelijke prijs en tegen de meest gunstige voorwaarden wordt verkocht. U kunt profiteren van die inzet en betrokkenheid. In combinatie met onze ervaring en deskundigheid haalt u zo het maximale uit uw verkooptransactie.
 

Waarom de verkoop van uw woning of bedrijfspand bij ons in vertrouwde handen is:

 

Uitzonderlijke verkoopaandacht

 • Als NVM-makelaar meldt Steur uw woning direct aan bij alle NVM-makelaarskantoren in Nederland, waardoor het bereik enorm is.

 • Van uw woning wordt een uitgebreide verkoopbrochure gemaakt, zodat kandidaten optimaal worden geïnformeerd.

 • We maken een uitgebreide en professionele fotoreportage van uw woning

 • Uw woning wordt direct op Funda.nl geplaatst, verreweg de grootste en verreweg de best bezochte huizensite van Nederland. Daarnaast plaatsen we uw woning ook op MVA.nl (de websites van de makelaarsvereniging Amsterdam) en Jaap.nl.

 • Uw bedrijfspand wordt direct op Fundainbusiness.nl geplaatst, de grootste en best bezochte site voor bedrijfsmatig onroerend goed van Nederland.

 • Uw woning wordt direct op de website http://www.steur.nl geplaatst, waarop honderden serieuze woningzoekers gratis staan ingeschreven. Deze woningzoekers ontvangen direct per e-mail een bericht waarin uw woning te koop wordt aangeboden inclusief foto’s, tekst en verdere bijzonderheden.

 • Alle woningzoekers die als zoeker staan ingeschreven bij Funda ontvangen ook direct per e-mail de informatie van uw woning.

 • Steur is in de gehele regio Waterland actief met verkoop, aankoop, huur, verhuur en taxaties.

 • Steur plaatst een presentatie van uw woning in haar druk bezochte etalage in het centrum van Volendam.

 • Twee maal per jaar houden wij samen met alle NVM makelaars de landelijke NVM-OPEN HUIZEN ROUTE, waarbij duizenden woningen voor het publiek worden opengesteld en waaraan veel publiciteit wordt gegeven.

 

Marktkennis

 • Door de grote betrokkenheid bij de Gemeente Edam-Volendam zit Steur bovenop het nieuws en de lokale ontwikkelingen, zoals uitbreidingsplannen van de Gemeente, politieke beslissingen hieromtrent, nieuwbouwplannen (of het uitblijven hiervan) etc. Met de gemeente vindt periodiek overleg plaats. De gevolgen van deze ontwikkelingen zijn van rechtstreeks en groot belang op de woningmarkt en de markt voor bedrijfsmatig onroerend goed. Als makelaar is het de taak van Steur u van deze ontwikkelingen op de hoogte te houden en hiermee bij de verkoop van uw woning of bedrijfspand rekening te houden.

 • Steur is als geen ander verankerd in de Edamse en Volendamse samenleving.

 • De marktontwikkelingen, prijsontwikkeling van woningen en bedrijfspanden en economische omstandigheden rond de onroerend goedmarkt volgen we dagelijkse op de voet.

 • Omdat Steur dagelijks actief is in de markt van het verkopen, aankopen, huren, verhuren en taxeren, iedere dag contact hebben met woningzoekers, woningverkopers en zoekers en verkopers/verhuurders van bedrijfspanden weten zij als geen ander wat er speelt onder verkopers/verhuurders en met name kopers en huurders. Door deze dagelijkse contacten met aanbieders en zoekers kunnen zij de juiste kandidaten op uw woning of bedrijfspand attenderen.

 

Aantoonbare kwaliteit

 • * Steur komt na onafhankelijk marktonderzoek al jaren uit de bus als uitstekend makelaar in haar werkgebied.
  * Zij hebben meer dan 45 jaar ervaring en verkopen al jarenlang het grootste aantal huizen in haar werkgebied.
  * Naast een korte doorlooptijd (tijd tussen start verkoop en daadwerkelijke verkoop) blijkt het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke opbrengst van de woning bij Steur één van de laagste in de regio. Dit zijn uiteraard gegevens om trots op te zijn. 
  * Uit onafhankelijk klanttevredenheidonderzoek blijkt verder een grote waardering van de klanten voor de gedegen dienstverlening van Steur.

 • Steur is lid van de NVM en haar 3 makelaars zijn alle VastgoedCert gecertificeerd, hiermee kunt u rekenen op deskundigheid, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid. De makelaars van Steur hebben de beste opleiding genoten en worden periodiek bijgeschoold, zodat zij steeds van alle nieuwste ontwikkelingen op de hoogte zijn.

 

Persoonlijke aandacht

 • De 3 gecertificeerde NVM makelaars en onze enthousiaste binnendienst staan dagelijks voor u klaar, ook in de avonduren.

 • Als verkopende partij beperkt u uw aansprakelijkheid jegens de koper. De makelaar zorgt voor een goede en volledige informatieverstrekking richting koper (o.a. middels diverse vragenlijsten), waardoor u als verkoper aan uw wettelijke mededelingsplicht voldoet.

Wanneer u op het punt staat uw huis of bedrijfspand te verkopen is Steur uw juiste partner op het juiste moment. Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt en verplicht u tot niets.

 

 

Steur makelaars, uw persoonlijke gids in de woningmarkt.