« Terug

Wat doen wij voor u


Alles in huis voor uw pand of woning

 

 

Waarom bent u beter af bij Steur Makelaars?

 • Omdat wij de woning- en bedrijfsonroerendgoedmarkt in Edam-Volendam als geen ander kennen. Ruim 45 jaar kopen en verkopen wij woningen en andere panden voor klanten zoals u. Met onze wortels in de eigen gemeente zijn betrouwbaarheid en betrokkenheid altijd bepalend geweest voor ons bestaan en onze groei.  

 • Naast marktkennis van binnenuit voeren we een zeer actief aan- en verkoopbeleid. Als NVM-makelaar, gebruikmakend van Funda.nl en onze eigen website hebben we een sterke, landelijke exposure te bieden. We beschikken over een eigen fotograaf en een eigen redactie om woningen in de spotlight te zetten, we adverteren lokaal en regionaal, we organiseren 'open huizen routes', we beheren fysieke etalages en stellen een persoonlijke verkoopbrochure voor u samen.

 • We zijn goed opgeleid, beschikken over alle diploma's en zijn aangesloten bij brancheorganisaties als NVM, VastgoedCert en NWWI. We voeren gratis waardebepalingen en scherpe taxaties uit. We zijn laagdrempelig, dus onze deur staat altijd open. Bijvoorbeeld om u vrijblijvend en onafhankelijk over de beste hypotheken en verzekeringen ten aanzien van uw pand of woning te adviseren.

 

 • Aantoonbare kwaliteit:
  * Steur komt na onafhankelijk marktonderzoek al jaren uit de bus als uitstekend makelaar in haar werkgebied.
  * Zij hebben meer dan 45 jaar ervaring en verkopen al jarenlang het grootste aantal huizen in haar werkgebied.
  * Naast een korte doorlooptijd (tijd tussen start verkoop en daadwerkelijke verkoop) blijkt het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke opbrengst van de woning bij Steur één van de laagste in de regio. Dit zijn uiteraard gegevens om trots op te zijn. 
  * Uit onafhankelijk klanttevredenheidonderzoek blijkt verder een grote waardering van de klanten voor de gedegen dienstverlening van Steur.
 • Steur is lid van de NVM en haar 3 makelaars zijn alle VastgoedCert gecertificeerd, hiermee kunt u rekenen op deskundigheid, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid. De makelaars van Steur hebben de beste opleiding genoten en worden periodiek bijgeschoold, zodat zij steeds van alle nieuwste ontwikkelingen op de hoogte zijn.
   
 • Persoonlijke aandacht: De 3 gecertificeerde NVM makelaars en onze enthousiaste binnendienst staan dagelijks voor u klaar, ook in de avonduren.

 

Samen met u vormen wij een ijzersterk team.

 

Redenen genoeg dus om te kiezen voor Steur voor al uw makelaarszaken. Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt en verplicht u tot niets.