Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Witte Bank 6 in Volendam 1132 LS

Witte Bank 6

1132 LS Volendam
Koopsom € 380.000,- v.o.n.
Bel of mail ons
0299-363634

Omschrijving

Patiowoning aan de Witte Bank 6, bouwnummer 174.

Najaar 2020 wordt gestart met de nieuwbouw van 10 bijzonder fraaie patio-woningen op een kleinschalig wooneiland aan de noordrand van de wijk Broeckgouw.
Deze woningen zijn specifiek bedoeld voor de doelgroep 55+.

Bij ontwerp van de patiowoningen heeft de architect zich laten inspireren door een rotsformatie die uit...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2020 Woonoppervlakte 90 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Verkopende makelaar

Erik Kwakman

Omschrijving

Patiowoning aan de Witte Bank 6, bouwnummer 174.

Najaar 2020 wordt gestart met de nieuwbouw van 10 bijzonder fraaie patio-woningen op een kleinschalig wooneiland aan de noordrand van de wijk Broeckgouw.
Deze woningen zijn specifiek bedoeld voor de doelgroep 55+.

Bij ontwerp van de patiowoningen heeft de architect zich laten inspireren door een rotsformatie die uit het water steekt. Zowel aan de voor- als achterzijde heeft de woning een uitbouw. Daarmee vormt het wooneiland een verbijzondering op het straatbeeld van de rest van de wijk.

De patiowoningen worden gebouwd door aannemer Koopmans Bouwgroep uit Enschede.
Iedere woning biedt een ruime keuze aan meerwerkopties, waaronder een dakopbouw met ruimte voor een extra slaap- of hobbykamer. Met de woonconfigurator op de website www.debroeckgouw.nl worden uw optiekeuzes direct inzichtelijk gemaakt qua indeling en prijs.

De woningen zijn levensloopbestendig, hetgeen wil zeggen dat ze zo zijn ontworpen dat het mogelijk is om er zo lang mogelijk (samen) te blijven wonen. Ook wanneer u in de toekomst minder goed ter been bent of een zorgbehoefte ontwikkelt.
Het volledige woonprogramma bevindt zich op de begane grond.
Bij de woningindeling is rekening gehouden met de manouvreerruimte voor een rolstoel of rollator en in de berging is er voldoende ruimte voor een scootmobiel. Bovendien liggen de woningen in de buurt van woonzorgcentrum De Friese Vlaak, van waaruit thuiszorg georganiseerd wordt.

De concrete informatie wordt beschikbaar gesteld op de website www.debroeckgouw.nl, waar ook de contractstukken, verkooptekeningen en technische informatie worden geplaatst.

De kaveloppervlakte bedraagt ca. 167 m2.
De woning heeft een beukmaat van maar liefst 10 meter en een woonoppervlakte van ca. 90 m2, alsmede een zonneterras van ca. 19 m2.

Het wooneiland wordt gerealiseerd tegen de historische dijkzone, met uitzicht op de Zeedijk langs het Markermeer.
Het eiland ligt afgezonderd van de wijk en is verbonden met een autobrug en een fiets/voetgangersbrug, waardoor een autoluwe en rustige omgeving ontstaat waarin het plezierig wonen is.
Naast een parkeerplek op eigen erf zijn er centraal gelegen parkeerplekken voorzien.

Indeling:
Begane grond: hal met meterkast, inpandige berging met opstelplaats voor de wasmachine, droger en technische installaties, badkamer, 2 slaapkamers, royale woonkamer, open keuken en riant terras aan het water.
Toilet en badkamer worden casco uitgevoerd, zodat de koper zelf nog bepaalde keuzes kan maken.
De woning wordt zonder keuken opgeleverd.

De woningen worden conform de huidige wet- en regelgeving aardgasvrij gebouwd. De getroffen bouwkundige voorzieningen en toegepaste installaties staan borg voor een betrouwbare energieleverantie.
Voor de warmtevoorzieningen is gekozen voor een bodemwarmtepompsysteem, welke in combinatie met optimale isolatie, vloerverwarming, douchepijp-warmteterugwinning, balansventilatie met WTW, zonnepanelen en mechanische ventilatie garant staat voor een hoge mate van wooncomfort.

Voor uitgebreide info: zie de website www.debroeckgouw.nl
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 380.000,- vrij op naam Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Geschakelde woning Kwaliteit woning Luxe Kenmerken Patiowoning Bouwjaar 2020 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging Aan water, aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht In aanbouw Ja Indeling Woonoppervlakte 90 m² Perceeloppervlakte 167 m² Gebouwgebonden buitenruimte 19 m² Inhoud 366 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater Elektrische boiler eigendom Verwarming Vloerverwarming geheel, warmtepomp en warmte terugwininstallatie Buitenruimte Tuin Voortuin en zonneterras Hoofdtuin Zonneterras Oppervlakte hoofdtuin 19 m² (3.6 m bij 5.3 m) Ligging hoofdtuin Noordoost Kwaliteit tuin Aan te leggen Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd steen Voorzieningen Voorzien van verwarming en voorzien van elektra Isolatie Volledig geïsoleerd Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en op eigen terrein Toelichting 1 auto op eigen voorerf Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Keurmerken SWK Garantiecertificaat Huidig gebruik Wonen Huidige bestemming Wonen Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Zonnepanelen, Balansventilatie Kadastrale gegevens Gemeente Edam Sectie C Oppervlakte 167 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Witte Bank 6, 1132 LS Volendam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring