Beitelstraat 49

Te koop in EDAM Vraagprijs:
Koopprijs
€ 145.000,-
Koopprijs type
k.k.
Verkocht

Beitelstraat 49

1135KVEDAM

Bouw

Soort pandbedrijfsruimte
Soort bouwbestaande bouw
Bouwjaar1998
Conditiegoed

Afmetingen

Perceeloppervlakte128 m2

Indeling

Overdracht

Vraagprijs
Koopprijs
€ 145.000,-
Statusverkocht
Aanvaardingdirect

Energielabel

Omschrijving

BEDRIJFSUNIT TE KOOP.

Op goede en prima bereikbare lokatie op bedrijventerrein Oosthuizerweg in Edam is deze solide bedrijfsunit met verdieping in verkoop gekomen.

De unit is gelegen aan een brede en dus goed toegankelijke straat en heeft een eigen voorerf van 62 m2 waarop 3 auto’s (of 2 verkoopwagens) kunnen worden geparkeerd.

De unit meet bruto 9 x 7.35 = 66 m2, netto 8.29 x 7.12 = 59 m2.
Vrije hoogte begane grond ca. 3.30 meter.
Indeling;

De begane grond is momenteel compleet ingericht voor vis- of vleesverwerking met o.a. tegelvloer en tegelwanden, koelcel, vriescel, RVS werkbanken, snijtafel en spoelbak, systeemplafond met lichtarmaturen, afvoerput, wateraansluitingen en pantry.
Een vis- of vleeshandelaar kan voor de deur twee verkoopwagens stallen.

Indeling:
Begane grond: 59 m2 netto werkruimte met koelcel, vriescel, keukenblokje, bergkast en zelfstandige entree/hal met trapopgang naar de verdieping.
1e Verdieping: eveneens 59 m2 bestaande uit overloop, toilet, bergkast en een nette kantoorruimte/werkruimte met keukenblok, CV-opstelling en systeemplafond met lichtarmaturen.
Alles is direct klaar voor gebruik!

Deze bedrijfsruimte is onder meer voorzien van een overheaddeur, uitgebreid elektra met krachtstroom, betonnen vloeren, centrale verwarming en verkeert in prima staat. Bouwjaar 1998.