Nijverheidstraat 7B

Te koop in EDAM Vraagprijs:
Koopprijs
€ 185.000,-
Koopprijs type
k.k.
Verkocht

Nijverheidstraat 7B

1135GEEDAM

Bouw

Type woningkantoorruimte
Soort bouwbestaande bouw
Bouwjaar2007
Conditiegoed
Soort dak
Ligging
Hoofdtuinligging

Afmetingen

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte103 m2
Totale inhoud m3

Indeling

Aantal kamers0
Aantal slaapkamers0
Aantal verdiepingen
Voorzieningen

Overdracht

Vraagprijs
Koopprijs
€ 185.000,-
Statusverkocht
Aanvaardingdirect

Energielabel

Isolatie
Verwarming
Warm water

Omschrijving

BEDRIJFSRUIMTE TE KOOP/ TE HUUR:

Op een uitstekende goed bereikbare bedrijfslocatie aan de voorzijde van bedrijventerrein Oosthuizerweg in Edam is deze fraaie compleet afgewerkte bedrijfsunit met kantoorverdieping in verkoop/verhuur gekomen.

De ligging op zichtlocatie aan de brede hoofdweg van het bedrijventerrein en de ontsluiting naar de N247 (Hoorn-Amsterdam) zijn uitstekend.

Afmeting binnenwerks gemeten: diep 9.77 x breed 8.44 = 82 m2 verhuurbare vloeroppervlakte begane grond en eveneens 82 m2 op de verdieping.
De vrije hoogte bedraagt 3.35 meter.
Bouwjaar 2007.

Indeling:
Begane grond: zelfstandige entree met trapopgang naar de verdieping, hal en toilet alsmede een prettige werk-/opslagruimte met elektrische overheaddeur, krachtstroom en 3.35 meter vrije hoogte.

1e Verdieping: overloop, twee fraaie lichte kantoorkamers met centrale verwarming, laminaatvloeren, pantry, kabelgoten, draai-kiepramen en systeemplafonds met verlichting.

Deze uitnodigende bedrijfsunit kenmerkt zich onder meer door een solide bouw met gemetselde gevels, betonnen vloeren, uitstekende isolatie, centrale verwarming met HR combiketel, alarminstallatie, alsmede aansluiting op gas, water en elektra.

Direct voor de hal kan worden geparkeerd.