Nijverheidstraat 7B

Te koop in EDAM Vraagprijs:
Koopprijs
€ 185.000,-
Koopprijs type
k.k.
Verkocht

Nijverheidstraat 7B

1135GEEDAM

Bouw

Type pandkantoorruimte
Soort pandbedrijfsruimte
Soort bouwbestaande bouw
Bouwjaar2007
Conditiegoed

Afmetingen

Kantoorruimte82 m2
Perceeloppervlakte103 m2

Indeling

Overdracht

Vraagprijs
Koopprijs
€ 185.000,-
Statusverkocht
Aanvaardingdirect

Energielabel

Omschrijving

BEDRIJFSRUIMTE TE KOOP/ TE HUUR:

Op een uitstekende goed bereikbare bedrijfslocatie aan de voorzijde van bedrijventerrein Oosthuizerweg in Edam is deze fraaie compleet afgewerkte bedrijfsunit met kantoorverdieping in verkoop/verhuur gekomen.

De ligging op zichtlocatie aan de brede hoofdweg van het bedrijventerrein en de ontsluiting naar de N247 (Hoorn-Amsterdam) zijn uitstekend.

Afmeting binnenwerks gemeten: diep 9.77 x breed 8.44 = 82 m2 verhuurbare vloeroppervlakte begane grond en eveneens 82 m2 op de verdieping.
De vrije hoogte bedraagt 3.35 meter.
Bouwjaar 2007.

Indeling:
Begane grond: zelfstandige entree met trapopgang naar de verdieping, hal en toilet alsmede een prettige werk-/opslagruimte met elektrische overheaddeur, krachtstroom en 3.35 meter vrije hoogte.

1e Verdieping: overloop, twee fraaie lichte kantoorkamers met centrale verwarming, laminaatvloeren, pantry, kabelgoten, draai-kiepramen en systeemplafonds met verlichting.

Deze uitnodigende bedrijfsunit kenmerkt zich onder meer door een solide bouw met gemetselde gevels, betonnen vloeren, uitstekende isolatie, centrale verwarming met HR combiketel, alarminstallatie, alsmede aansluiting op gas, water en elektra.

Direct voor de hal kan worden geparkeerd.