Den Oeverlaan 118

Te koop in VOLENDAM Vraagprijs:
Koopprijs
€ 474.500,-
Koopprijs type
v.o.n.
Verkocht

Den Oeverlaan 118

1132LPVOLENDAM

Bouw

Type woning2-onder-1-kapwoning
Soort woningeengezinswoning
Soort bouwnieuwbouw
Bouwjaar2019
Conditiegoed
Soort daksamengesteld dak
Liggingaan rustige weg
in woonwijk
Hoofdtuinliggingzuid

Afmetingen

Woonoppervlakte135 m2
Perceeloppervlakte248 m2
Totale inhoud575 m3

Indeling

Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4

Overdracht

Vraagprijs
Koopprijs
€ 474.500,-
Statusverkocht ov
Aanvaardingin overleg

Energielabel

Isolatievolledig geisoleerd
Verwarmingvloerverwarming geheel
warmtepomp
warmte terugwininstallatie
Warm waterelektrische boiler eigendom

Omschrijving

Op een prachtige locatie in de nieuwbouwwijk de Broeckgouw is deze heerlijke twee-onder-een-kapwoning met garage, type Hillegonda in vrije verkoop gekomen.

Planning start bouw: augustus 2019.

De woning met bouwnummer 62 is onderdeel van fase 9 & 10 van het gebied ‘de Broeckgouw’. De woning ligt aan de Den Oeverlaan.
Een heerlijke twee-onder-een-kapwoning op een ruime kavel, met een woonoppervlakte van 135m² en perceeloppervlakte van 248m².

De Hillegonda is een ruime twee-onder-een-kapwoning op een brede kavel. De entree bevindt zich aan de zijkant van de woning. Tevens heeft de woning een garage en eigen oprit.
De royale en breede tuin ligt op het zuiden.

Uiterst energiezuinig, aardgasvrij, en voorzien van een warmtepomp systeem met vloerverwarming, waarbij de aardwarmte wordt gebruikt om de woning op te warmen. Hierdoor is een gasaansluiting verleden tijd. Daarnaast worden ook nog eens een aantal zonnepanelen toegepast.

Op de begane grond een royale lichte L-woonkamer, open keuken en garage.
Op de verdieping zijn er standaard 3 slaapkamers en de badkamer en op de 2e verdieping is er de mogelijkheid om een extra royale slaapkamer te creëren. De toilet en badkamer worden casco uitgevoerd, zodat de koper zelf nog bepaalde keuzes kan maken.

Kijk voor meer informatie op de website www.debroeckgouw.nl. Naast een verkooptekening en een technische omschrijving is hier ook nog extra informatie te downloaden zoals een brochure over het aardgasvrij bouwen en de uitbreidingsmogelijkheden.