Den Oeverlaan 80

Te koop in VOLENDAM Vraagprijs:
Koopprijs
€ 483.500,-
Koopprijs type
v.o.n.
Verkocht

Den Oeverlaan 80

1132LPVOLENDAM

Bouw

Type woning2-onder-1-kapwoning
Soort woningeengezinswoning
Soort bouwnieuwbouw
Bouwjaar2019
Conditieuitstekend
Soort daksamengesteld dak
Liggingaan rustige weg
in woonwijk
Hoofdtuinliggingzuid

Afmetingen

Woonoppervlakte138 m2
Perceeloppervlakte253 m2
Totale inhoud600 m3

Indeling

Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Voorzieningenmechanische ventilatie
zonnecollectoren

Overdracht

Vraagprijs
Koopprijs
€ 483.500,-
Statusverkocht ov
Aanvaardingin overleg

Energielabel

Isolatievolledig geisoleerd
Verwarmingvloerverwarming geheel
warmtepomp
warmte terugwininstallatie
Warm waterelektrische boiler eigendom

Omschrijving

Op een prachtige locatie in de nieuwbouwwijk de Broeckgouw is deze ruime 2 onder 1 kapwoning, type Hillegonda 3 in de vrije verkoop gekomen.

Planning start bouw: juni 2019.

De woning met bouwnummer 24 is onderdeel van fase 9 & 10 van het gebied ‘de Broeckgouw’. De woning ligt aan de Ringlaan.

Een ruime twee-onder-éénkapwoning met garage op een brede kavel, met een woonoppervlak van 138m² en perceeloppervlak van 253m².
Dit woontype kent één variant met een opgetrokken voorgeven en één met een torenelement. De woningen hebben een entree aan de zijkant van de woning.
Uiterst energiezuinig, aardgasvrij, en voorzien van een warmtepomp systeem met vloerverwarming, waarbij de aardwarmte wordt gebruikt om de woning op te warmen. Hierdoor is een gasaansluiting verleden tijd. Daarnaast worden ook nog eens een aantal zonnepanelen toegepast.

Op de begane grond een royale en lichte woonkamer en een open keuken. Op de verdieping zijn er standaard 3 slaapkamers en de badkmer en op de 2e verdieping is er de mogelijkheid om een extra slaapkamer te creëren.

De woning moet nog worden gebouwd. Kijk voor meer informatie op de website van projectbureau de Broeckgouw. Naast een verkooptekening en een technische omschrijving is hier ook nog extra informatie te downloaden zoals een brochure over het aardgasvrij bouwen.