Marconistraat 18*

Te koop in VOLENDAM Vraagprijs:
Koopprijs
€ 315.000,-
Koopprijs type
k.k.

Marconistraat 18*

1131JWVOLENDAM

Bouw

Soort pandkantoorruimte
Soort bouwbestaande bouw
Bouwjaar2000
Conditiegoed

Afmetingen

Kantoorruimte230 m2
Perceeloppervlakte181 m2

Indeling

Overdracht

Vraagprijs
Koopprijs
€ 315.000,-
Statusaktief
Aanvaardingin overleg

Energielabel

Omschrijving

Riante en hoogwaardige kantoorruimte op centrale lokatie in Volendam.

Wilt u uw klanten in stijl ontvangen, dan is dit hoogwaardig afgewerkte kantoorpand, verdeeld over 2 verdiepingen, een prachtige kans.

Werken in het hart van Volendam, je laten inspireren door alle hardwerkende ondernemers die het dorp rijk is en je omgeven door alle luxe welke deze kantoorunit je te bieden heeft.

Dat kan hier! Want op het bedrijventerrein vlakbij de Julianaweg mogen wij deze zeer representatieve kantoorruimte te KOOP of te HUUr aanbieden.

De begane grond is in 2015 werkelijk schitterend verbouwd tot een smaakvolle en uitnodigende werkomgeving, waarbij kosten noch moeite zijn gespaard.
De hoogwaardige afwerking bestaat onder andere uit de volledige glazen voorpui, waardoor de lichtinval optimaal is, een exclusieve tegelvloer met vloerverwarming, geluid dempend systeemplafond met verlichting en 4 airco units.

De scheidingswanden zijn ook weer volledig van glas, geluidsarm uitgevoerd, waardoor de lichtinval optimaal blijft.

Het strakke keukenblok en de sanitaire voorzieningen zijn een lust voor het oog. De toilet en douchevoorziening zijn betegeld met mooie designtegels.

Ook aan de isolatie en een energiezuinig luchtbehandelingssysteem is gedacht.

Tel daar nog de 4 parkeerplaatsen voor de deur bij op en je moet wel komen kijken!

Indeling:
Begane grond: hal met trapopgang, heerlijke centrale kantoorruimte, sanitaire groep bestaande uit een voorportaal met wastafel, toilet met urinoir en fraaie douche. Vervolgens een spreekkamer en een spreekkamer met luxe keukeninrichting met inductiekookplaat, Bora afzuiging en vaatwasser.

De 1e verdieping is apart te gebruiken, via een eigen trapopgang en is ook al grotendeels aangepakt. Hier treft u een mooie lichte kantoorruimte aan de voorzijde, toilet met voorportaal, CV-ruimte, ontvangstruimte, spreekkamer en opslagruimte.

Kortom een heerlijke kantoorruimte op een goede locatie!

Oppervlakte:
Begane grond: 114 m2
1e Verdieping: 116 m2

Totaal: 230 m2