Mgr Cornelis Veermanlaan 2

Te koop in VOLENDAM Vraagprijs:
Koopprijs
€ 750.000,-
Koopprijs type
k.k.
Verkocht

Mgr Cornelis Veermanlaan 2

1131KHVOLENDAM

Bouw

Soort pandkantoorruimte
Soort bouwbestaande bouw
Bouwjaar1974
Conditiegoed

Afmetingen

Kantoorruimte484 m2
Perceeloppervlakte1010 m2

Indeling

Overdracht

Vraagprijs
Koopprijs
€ 750.000,-
Statusverkocht
Aanvaardingdirect

Energielabel D

Omschrijving

TE KOOP/ TE HUUR

Op een markante hoeklocatie aan de Julianaweg mogen wij u dit compleet uitgeruste vrijstaande bedrijfspand met verdieping, tuin en parkeergelegenheid te koop of te huur aanbieden.

Het geheel is nu ingericht ten behoeve van financiële dienstverlening en is ook geschikt te maken voor perifere detailhandel en dienstverlening.

Op het eigen zij-erf kan worden geparkeerd.
Het pand biedt ca. 279 m2 verhuurbare vloeroppervlakte op de begane grond en ca. 205 m2 op de verdieping.

Dit fraaie en representatieve perceel is compleet ingericht en direct klaar voor gebruik met o.a. kabelgoten met databekabeling, airco’s, zonwering, tapijt, systeemplafonds met lichtarmaturen, alarminstallatie, centrale verwarming, raambekleding en zelfs een stroom aggregaat. U kunt uw meubels neerzetten en direct aan het werk.

Eventueel kan het pand worden uitgebreid met de aangrenzende unit van 54 m2 waarin nog eens 8 extra werkplekken, alsmede 4 extra parkeerplaatsen en de aangrenzende achterplaats met opslagruimte (niet in de huurprijs inbegrepen).

Indeling:
Begane grond: fraaie entree met ontvangstbalie/receptie, centrale hal met trapopgang, garderobe, dames- en herentoilet, alsmede 3 keurige spreekkamers.
De centrale lichte kantoorruimte biedt 18 werkplekken, een pantry, serverruimte en werkkast.

1e Verdieping: vide met verkeersruimte, archiefkamer, toilet, 3 royale werk-kantoor-/spreekkamers en de riante vergaderzaal c.q. kantine met zithoek, pantry en bergruimten.

De huurprijs en koopsom zijn VRIJ van BTW.

Aanvaarding kan op korte termijn.