Wieringenlaan 96

Te koop in VOLENDAM Vraagprijs:
Koopprijs
€ 364.000,-
Koopprijs type
v.o.n.
Verkocht

Wieringenlaan 96

1132MBVOLENDAM

Bouw

Type woningtussenwoning
Soort woningeengezinswoning
Soort bouwnieuwbouw
Bouwjaar2019
Conditiegoed
Soort daksamengesteld dak
Liggingaan rustige weg
in woonwijk
Hoofdtuinliggingwest

Afmetingen

Woonoppervlakte137 m2
Perceeloppervlakte164 m2
Totale inhoud500 m3

Indeling

Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4

Overdracht

Vraagprijs
Koopprijs
€ 364.000,-
Statusverkocht ov
Aanvaardingin overleg

Energielabel

Isolatievolledig geisoleerd
Verwarmingvloerverwarming geheel
warmtepomp
warmte terugwininstallatie
Warm waterelektrische boiler eigendom

Omschrijving

Op een prachtige locatie in de nieuwbouwwijk de Broeckgouw is deze extra brede tussenwoning met beukmaat 6,60 meter, type Klazina in de vrije verkoop gekomen.

Planning start bouw: augustus 2019.

De woning met bouwnummer 144 is onderdeel van fase 9 & 10 van het gebied ‘de Broeckgouw’. De woning ligt aan de Wieringenlaan. Een heerlijke tussenwoning op een ruime kavel, met een woonoppervlakte van 137 m² en perceeloppervlakte van 164 m².

Het woningtype Klazina heeft een extra brede beukmaat van maar liefst 6,60 meter. Dit woningtype beschikt over een erker en opgetrokken gevel, die extra ruimte creëren in deze riante woning.

Uiterst energiezuinig, aardgasvrij, en voorzien van een warmtepomp systeem met vloerverwarming, waarbij de aardwarmte wordt gebruikt om de woning op te warmen. Hierdoor is een gasaansluiting verleden tijd. Daarnaast worden ook nog eens een aantal zonnepanelen toegepast.

Op de begane grond een royale lichte woonkamer, open keuken en vrijstaande berging. Op de verdieping zijn er standaard 3 slaapkamers en de badkamer en op de 2e verdieping is er de mogelijkheid om een extra zeer royale slaapkamer te creëren. De toilet en badkamer worden casco uitgevoerd, zodat de koper zelf nog bepaalde keuzes kan maken.

Kijk voor meer informatie op de website www.debroeckgouw.nl. Naast een verkooptekening en een technische omschrijving is hier ook nog extra informatie te downloaden zoals een brochure over het aardgasvrij bouwen en de uitbreidingsmogelijkheden.