Wieringenlaan 98

Te koop in VOLENDAM Vraagprijs:
Koopprijs
€ 449.500,-
Koopprijs type
v.o.n.
Verkocht

Wieringenlaan 98

1132MBVOLENDAM

Bouw

Type woninghalfvrijstaande woning
Soort woningeengezinswoning
Soort bouwnieuwbouw
Bouwjaar2019
Conditiegoed
Soort daksamengesteld dak
Liggingaan rustige weg
in woonwijk
Hoofdtuinliggingwest

Afmetingen

Woonoppervlakte159 m2
Perceeloppervlakte200 m2
Totale inhoud600 m3

Indeling

Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4

Overdracht

Vraagprijs
Koopprijs
€ 449.500,-
Statusverkocht ov
Aanvaardingin overleg

Energielabel

Isolatievolledig geisoleerd
Verwarmingvloerverwarming geheel
warmtepomp
warmte terugwininstallatie
Warm waterelektrische boiler eigendom

Omschrijving

Op een prachtige locatie in de nieuwbouwwijk de Broeckgouw is deze heerlijke halfvrijstaande woning, type Margaretha in de vrije verkoop gekomen.

Planning start bouw: augustus 2019.

De woning met bouwnummer 143 is onderdeel van fase 9 & 10 van het gebied ‘de Broeckgouw’. De woning ligt aan de Wieringenlaan en aan een sfeervolle groenstrook. Een heerlijke halfvrijstaande woning op een ruim kavel, met een woonoppervlakte van 159m² en perceeloppervlakte van 200m².

De Margarehta heeft een gedraaide ligging ten opzichte van de overige rijwoningen, wat dit een bijzondere hoekwoning maakt. Door deze ligging beschikt de woning niet alleen over een brede tuin op het westen, maar ook over grote raampartijen die zorgen voor veel lichtinval.

Uiterst energiezuinig, aardgasvrij, en voorzien van een warmtepomp systeem met vloerverwarming, waarbij de aardwarmte wordt gebruikt om de woning op te warmen. Hierdoor is een gasaansluiting verleden tijd. Daarnaast worden ook nog eens een aantal zonnepanelen toegepast.

Op de begane grond een royale lichte woonkamer met veel lichtinval en zijaanbouw, open keuken en vrijstaande berging. Op de verdieping zijn er standaard 3 slaapkamers en de badkamer en op de 2e verdieping is er de mogelijkheid om een extra zeer royale slaapkamer te creëren. De toilet en badkamer worden casco uitgevoerd, zodat de koper zelf nog bepaalde keuzes kan maken.

Kijk voor meer informatie op de website www.debroeckgouw.nl. Naast een verkooptekening en een technische omschrijving is hier ook nog extra informatie te downloaden zoals een brochure over het aardgasvrij bouwen en de uitbreidingsmogelijkheden.