Zeestraat 15

Te koop in VOLENDAM Vraagprijs:
Koopprijs
€ 619.000,-
Koopprijs type
k.k.

Zeestraat 15

1131ZDVOLENDAM

Bouw

Soort pandhoreca
Soort bouwbestaande bouw
Bouwjaar1967
Conditiegoed

Afmetingen

Perceeloppervlakte140 m2

Indeling

Overdracht

Vraagprijs
Koopprijs
€ 619.000,-
Statusaktief
Aanvaardingin overleg

Energielabel

Omschrijving

HORECA GELEGENHEID TE KOOP IN VOLENDAM

Aan de bruisende hoofdstraat ‘de Zeestraat’, in het hart van Volendam op 50 meter van de beroemde haven, direct in het populaire uitgaansgebied mogen wij u dit horecapand te koop aanbieden.

Dit café ligt direct in het toeristische centrum aan de altijd drukke winkelstraat van het recent opgeknapte Europaplein naar de dijk. De Zeestraat wordt zowel door de plaatselijke bevolking als door de toeristen druk bezocht.

Bijzonderheden:
• wekelijks is er op zaterdag een markt op het Europaplein op circa 25 meter afstand. Hier is tevens de jaarlijkse Volendammer kermis.
• De gemeente is voornemens om in de toekomst meer activiteiten op het Europlein te organiseren als dorpshart van Volendam.

Dit royale pand meet maar liefst 127 m2 vloeroppervlakte op de begane grond. Op de 1e verdieping bevindt zich ca. 22 m2 toiletgroep en magazijn, alsmede ca. 48 m2 opslag/ruimte voor koeling en biertanks.

Het compleet ingerichte café beschikt over ca. 85 zitplaatsen. Volgens de huidige vergunning is er plaats voor totaal 170 personen.

Op de begane grond bevindt zich het fraaie en sfeervolle bruine café, compleet ingericht met een royale bar met taps en koelkasten, sfeervolle zitjes, airco, warmtegordijn, PVC-vloer, de heren toiletgroep en de volledig uitgeruste keuken. De dubbele en geluidwerende harmonica-pui kan vrijwel in zijn geheel open

De 1e Verdieping is als volgt ingedeeld: overloop, uitgebreide dames toiletgroep, drankenmagazijn en CV-opstelling.
Via het platte dak is er toegang tot een tweede magazijn en ruimte voor de biertank.
Aan de achterzijde van het pand is een achteringang voor het laden en lossen.

De koopprijs is inclusief de complete inventaris. Bier-taps, bladen en biertanks in overleg met brouwerij.